Udtalelser

Hvad siger kunderne? Læs selv:
(Hvis du vil tilføje en udtalelse kan du gøre det i bunden af siden, hvis du vil købe pakken kan du gøre det her)

3 kommentarer til Udtalelser

 1. Camilla skriver:

  Det er i dag 29 dage efter min nye identitet begyndte. Og sikke en rejse jeg skal takke dig, Chris, for! Jeg ved ikke om du kan huske det, men jeg har prøvet at stoppe mange gange før. Og mit problem var altid, at jeg efter 3 ugers tid altid gav op, fordi trængen til en smøg ikke ændrede sig nok til, at jeg kunne se lyset for enden af tunnelen.
  Men det er ikke et problem længere! Jeg stoppede D. 23 december, da jeg gerne ville have travlt i de første par dage. Det hjalp at have noget at lave, så jeg ikke sad så meget stille. Så de første dage fløj afsted, uden at jeg rigtig nåede at tænke over det. Og det i sig selv synes jeg var fantastisk! Juleaften kom jeg endda alene hjem, hvor min kæreste havde efterladt smøger til mig, fordi han i forbifarten havde glemt, at jeg var stoppet. Og jeg nåede lige at få tanken “ingen ville jo vide det”. Men så huskede jeg, at tager du først en, så er du tilbage hvor du startede. Hvilket jeg kun kan give dig 100% ret i, med min tidligere erfaring. Så den lod jeg pænt ligge til han kom hjem.
  Jeg har flere gange følt fornemmelsen, den rigtige “nu vil din krop/dit sind have en smøg”, og hver gang er den gået væk efter et par minutter. Den følelse oplever jeg stort set aldrig mere. Og jeg tror, at havde mine forudsætninger været anderledes ville der ikke have stået “stort det aldrig”, men bare “aldrig”. Jeg bor nemlig sammen med 3 indendørs rygere. Og derfor vil jeg specielt takke dig for hypnosedelen, der gjorde smøger uinteressante for min hjerne! Mit rygestop står kun i dag pga den del. Jeg havde lidt svært ved at tro på at hypnose ville virke, så jeg tænkte “nu forsøger jeg, og ellers kan jeg bare bruge båndene som et afstressende middel”. Og det var først da jeg opdagede, at jeg ikke “så” at min kæreste/roommates røg foran mig/i bilen/i køkkenet osv, og jeg ikke engang lugtede det, at jeg blev overbevist! Det her har været det nemmeste (alt taget i betragtning) og mest befriende rygestop nogensinde! Og det siger jeg mange, mange tak for!

 2. Lasse skriver:

  Har aldrig troet på hypnose, men dette hjælper faktisk.

  Der er nemlig en god forberedelse i pakken, som man endelig skal huske at bruge intensivt – ellers går det ikke.

  Men husk – man skal virkelig selv ville det her. Gør man dette, giver pakken en god hjælp til at tage en dag af gangen som røgfri. Pakken er nemlig ikke bare en pille man tager, men et værktøj der skal bruges målrettet.

  M.v.h.

  Lasse B.

 3. Louise skriver:

  Siden jeg røg den sidste smøg – ikke at jeg kan huske hvornår det var, – har jeg haft det fantastisk! Mit liv har ændret sig ved, at jeg har fået mere energi, kan løbe 5 km uden pauser, maden smager bedre, min hud er pænere og jeg føler mig generelt mere sund.

  Da jeg i dag slet ikke ser mig selv som have været ryger, er det svært helt at forstå at jeg har været det siden jeg var 13 år, i dag 35 ;)) Men vigtigst er det, at det har været så let at lægge smøgerne på hylden denne gang. Og jeg tager stadig kun 1 dag af gangen, da det er en del af behandlingen. Det gør det meget nemmere og mere overskueligt, at være røgfri.

  Det er faktisk 4. gang, inden for de sidste 5 år, at jeg har prøvet at stoppe, Hver gang har jeg mistet humøret, har haft let ved at blive sur og har stort set ikke kunne tænke på andet end at ryge igen. Denne gang føles det som om jeg aldrig har røget, mit humør er i top og jeg bliver sjældent sur.

  Jeg ved, at det denne gang vil lykkes at stoppe. Tak, Chris Grew

  Mvh. Louise G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *